header
EtusivuAsianajajapäivystysLinkitYhteystiedot
Asianajajapäivystys

Tietoa asianajajapäivystyspaikoista ja -ajoista löytyy Suomen Asianajajaliiton internetsivuilta osoitteesta http://www.asianajajaliitto.fi/asianajopalvelut/asianajajapaivystys.

Päivystäjäksi Helsingin ja Espoon päivystyksiin voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Maaliskuussa 1997 aloitetussa asianajajapäivystyksessä vapaaehtoiset asianajajat antavat ilmaista neuvontaa kansalaisille oikeudellisissa asioissa. Tarkoitus on ohjata avuntarvitsija kääntymään ongelmassaan oikean viranomaisen tai asiaan perehtyneen asianajajan puoleen. Rajoitetun ajankäytön vuoksi neuvonta laajassa asiassa tai asiakirjojen laadinta tapaamisen yhteydessä ei ole mahdollista. Ajanvarausta ei ole, vaan yleisöä palvellaan jonotusjärjestyksessä.

Yhdistyksen Helsingin ja Espoon asianajajapäivystyksen organisoinnista vastaavat Katja Halonen (AA, VT) ja Siiri Laaksonen (oik. yo). Päivystykseen voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. ).


 
Jäsenten kirjautuminen